ΠΑΦΟΣ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 28χρονου

ΠΑΦΟΣ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 28χρονου

Επανήρχισαν την Πέμπτη (2/4)  οι έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή του Ακάμα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς για τον εντοπισμό του Δημήτρη Αντωνίου, 28 ετών από την Πάφο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 15 Μαρτίου 2020.


Στις έρευνες συνδράμει το ελικόπτερο της Αστυνομίας, το οποίο διεξάγει χαμηλές πτήσεις σε ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο του Ακάμα, μέλη της Πολιτικής Άμυνας, επαγγελματίες δύτες, φίλοι και συγγενείς του 28χρονου , εθελοντές αλλά και ανιχνευτικοί σκύλοι της Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως το όχημα του 28χρονου εντοπίστηκε κλειδωμένο σε περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, ενώ τελευταία φορά εθεάθη στην περιοχή της Κοίλης.

Η Αστυνομία, απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE