Εκνευρίστηκε ο Πετρίδης…

Εκνευρίστηκε ο Πετρίδης…

Φαίνεται πως δεν πίστευε αυτά που άκουγε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, κατά την διάρκεια της χθεσινής άτυπης συνέλευσης της ΚΟΠ.

Σε κάποιο σημείο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας εισηγήθηκε την διεξαγωγή πρωταθλήματος με 14 ομάδες, να διαβαθμίζονται δύο απευθείας, να γίνει ένας όμιλος των οκτώ ομάδων και οι υπόλοιπες έξι να ολοκληρώσουν από τον Μάρτιο τις υποχρεώσεις τους.

Έντονη η αντίδραση του κύριου Πετρίδη, που θεωρεί απαράδεχτο να δώσει 40 αγώνες (!!) μια ομάδα. Η αντίθεση του ΑΠΟΕΛ έφερε και άλλες αντιδράσεις και η εισήγηση είναι λες και δεν ακούστηκε ποτέ.

Σ.Δ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE