ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σιέλης: «Πριν φύγω από την Κύπρο είχα τρεις προτάσεις – Σε Ανόρθωση και ΑΕΛ έμαθα…»

Σιέλης: «Πριν φύγω από την Κύπρο είχα τρεις προτάσεις – Σε Ανόρθωση και ΑΕΛ έμαθα…»

Ο Βαλεντίνος Σιέλης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Κορεάτικου πρωταθλήματος, αναφέρθηκε πως είχε τρεις προτάσεις προτού φύγει από την ΑΕΛ, ενώ, τόνισε πως, όταν αγωνιζόταν στην ομάδα της Λεμεσού και στην Ανόρθωση έμαθε ότι ήταν επαγγελματίας.

Όλα όσα είπε: 

Για τον τραυματισμό του τον Απρίλη του 2017 που έχασε όλη τη σεζόν με την Gangwon: «Πήγα στην Ιταλία να δω ένα γιατρό που είναι ο καλύτερος για εγχειρήσεις σε χιαστούς. Μετά την επέμβαση έκανα αποκατάσταση για 2 μήνες στην Ιταλία που περιλάμβανε 2-3 προπονήσεις την ημέρα. Αργότερα επέστρεψα στην Κορέα και συνέχισα την αποκατάσταση μου μόνος. Δούλεψα πολύ σκληρά για να ξεπεράσω τον τραυματισμό. Ήταν πολύ δύσκολο τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά».

Για το πως παίζει: «Είμαι δυνατός, γρήγορος για το ύψος μου, καλός με τη μπάλα και στον αέρα και νομίζω… μυρίζομαι το γκολ».

 

Για το πριν φύγει από την ΑΕΛ για να πάει στην Gangwon: «Αρχικά είχα τρεις προτάσεις, από Ρουμανία, Ελλάδα και Κορέα. Έψαχνα για νέες προκλήσεις τότε και αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα την Κορέα. Όσο για την άποψη μου για το Κορεάτικο πρωτάθλημα, είναι καλό και πιστεύω ότι είναι υποτιμημένο».

Για την καριέρα του μέχρι στιγμής: «Ξεκίνησα την καριέρα μου στην Αγγλία, στην Άρσεναλ και την Τότεναμ. Όλα ξεκίνησαν από την Αγγλία και εκεί πήρα τις βάσεις μου για το ποδόσφαιρο. Όταν έπαιξα για την Ανόρθωση Αμμοχώστου και την ΑΕΛ Λεμεσού τότε ήταν που έμαθα να είμαι επαγγελματίας. Σε όλες τις ομάδες που ήμουν, πάντα υπήρχε κάτι να μάθω και με βοήθησε πολύ με διάφορους τρόπους».

Για την μεταγραφή του στην Jeju United: «Η Jeju είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και όλοι είναι φανταστικοί. Όσο για την ζωή στο Jeju, μου αρέσει επειδή η ζωή εδώ είναι απλή και υπάρχει και αρκετό πράσινο. Το Jeju είναι πολύ παρόμοιο με την χώρα μου την Κύπρο, οπότε πιστεύω ότι είναι ένα καλό περιβάλλον και για την οικογένεια μου. Λατρεύω τον καλό καιρό, τις όμορφες παραλίες, είναι απλά μια υπέροχη ατμόσφαιρα γενικά».

The post Σιέλης: «Πριν φύγω από την Κύπρο είχα τρεις προτάσεις – Σε Ανόρθωση και ΑΕΛ έμαθα…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• «Κυπριακό ώρα μηδέν» - Το δίλημμα που θέτει το ΑΚΕΛ για τη μορφή λύσης και οι νουθεσίες Κασουλίδη, ενόψει του δείπνου στη Νέα Υόρκη

• Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από τροχαίο ο Μηνάς Χατζημιχαήλ

• Έμπλεξε 21χρονος: Μοίραζε και άναβε καπνογόνα σε αγώνα με καλυμμένο πρόσωπο

• Ανησυχία εθελοντικών ομάδων: «Πλέον φαντάζει αδύνατον να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όποιο έχει ανάγκη»

• Καιρός: Τι περιλαμβάνει το «μενού» μέχρι την Τετάρτη - Αναλυτικά η πρόγνωση

• «Εγκατάλειψη» σπιτιού: Πότε φεύγουν οι Κύπριοι από το πατρικό τους – Τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης



Live: Το Ισραήλ χτύπησε τη νότια Βηρυτό, ιρανικές βάσεις στη Συρία και τζαμί στη Γάζα

Live: Το Ισραήλ χτύπησε τη νότια Βηρυτό, ιρανικές βάσεις στη Συρία και τζαμί στη Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός ισχυρίστηκε ότι στόχευε αποθήκες όπλων της Χεζμπολάχ, αφού πραγματοποίησε περισσότερα από 30 πλήγματα στα νότια προάστια της Βηρυτού, σε αυτό που τα λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης περιέγραψαν ως «την πιο βίαιη νύχτα» επιθέσεων. Τουλάχιστον 24 άνθρωποι έχουν επιβεβαιωθεί ως νεκροί μετά τον βομβαρδισμό τζαμιού και σχολείου, όπου φιλοξενούνται εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι, από ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη σε χωριστά πλήγματα στο κέντρο της Γάζας. Συνεχής ενημέρωση πιο κάτω 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top