Οι παίκτες της Ντόρτμουντ επιστρέφουν στις προπονήσεις εν μέσω κορωνοϊού!

Οι παίκτες της Ντόρτμουντ επιστρέφουν στις προπονήσεις εν μέσω κορωνοϊού!

Το προπονητικό κέντρο της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα ανοίξει ξανά, αλλά θα υποδεχτεί μόλις δύο παίκτες, αφού λόγω του κορωνοϊού και της απαγόρευσης των συναθροίσεων, η προπόνηση θα γίνεται ανά ζεύγη.

Μετά από τρεις εβδομάδες ατομικής εκγύμνασης στο σπίτι λόγω του κορωνοϊού, οι παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ ακολουθούν το παράδειγμα της Βόλφσμπουργκ κι θα επιστρέψουν με τη σειρά τους στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα (30/3).

Ο σύλλογος της Βεστφαλίας αποφάσισε να περάσει στο επόμενο επίπεδο, τηρώντας τις προϋποθέσεις ασφαλείας από τη στιγμή που ακόμη οι μαζικές συναθροίσεις απαγορεύονται στη Γερμανία εν μέσω του ιού Covid-19. Για αυτό και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται ανά ζεύγη ποδοσφαιριστών.

Ο Έμρε Τσαν μαζί με τον Μαχμούντ Νταούντ θα είναι οι δύο παίκτες που θα πατήσουν πρώτοι το πόδι τους και πάλι στο προπονητικό κέντρο και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι τις επόμενες μέρες.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Οι παίκτες της Ντόρτμουντ επιστρέφουν στις προπονήσεις εν μέσω κορωνοϊού! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE