Δεν άφησε κατάστημα για κατάστημα! Σύλληψη 55χρονου στη Πάφο για 11 διαρρήξεις και κλοπές

Δεν άφησε κατάστημα για κατάστημα! Σύλληψη 55χρονου στη Πάφο για 11 διαρρήξεις και κλοπές

Η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη 55χρονου Ελλαδίτη για υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο.

Ο 55χρονος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε  την διάπραξη 11 υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών και συγκεκριμένα των διαρρήξεων 9 καταστημάτων και δύο κατοικιών στην Πάφο.

Αρχικά ο 55χρονος, είχε συλληφθεί μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ανακρινόμενος αρχικά παραδέχτηκε την διάπραξη διάρρηξη κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε το 2014.

Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος για να επανασυλληφθεί για τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Ο 55χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE