Δεν άφησε κατάστημα για κατάστημα! Σύλληψη 55χρονου στη Πάφο για 11 διαρρήξεις και κλοπές

Δεν άφησε κατάστημα για κατάστημα! Σύλληψη 55χρονου στη Πάφο για 11 διαρρήξεις και κλοπές

Η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη 55χρονου Ελλαδίτη για υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο.

Ο 55χρονος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε  την διάπραξη 11 υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών και συγκεκριμένα των διαρρήξεων 9 καταστημάτων και δύο κατοικιών στην Πάφο.

Αρχικά ο 55χρονος, είχε συλληφθεί μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ανακρινόμενος αρχικά παραδέχτηκε την διάπραξη διάρρηξη κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκε το 2014.

Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος για να επανασυλληφθεί για τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Ο 55χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE