ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτριβε τα μάτια του 66χρονος στη Λάρνακα: Το καινούργιο πολυτελές αυτοκίνητο του δεν ήταν στο γκαράζ!

Έτριβε τα μάτια του 66χρονος στη Λάρνακα: Το καινούργιο πολυτελές αυτοκίνητο του δεν ήταν στο γκαράζ!

Έλειψε από το σπίτι του για δυο ώρες και όταν επέστρεψε δεν πίστευε στα μάτια του 66χρονος κάτοικος Λάρνακας. Έψαχνε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και δεν τα έβρισκε, ενώ κατάλαβε το κακό που τον είχε βρει, όταν κοιτάζοντας στο γκαράζ το αυτοκίνητο που μόλις πριν από μερικούς μήνες είχε αγοράσει είχε κάνει φτερά

Φαίνεται πως οι διαρρήκτες μάλιστα είχαν βάλει στόχο το αυτοκίνητο του 66χρονου αφού, έστησαν καρτέρι έξω από την οικία και μόλις αυτός βγήκε για δουλειές, μέσα σε δυο ώρες και χωρίς να τους πάρει «μυρωδιά» κανείς, εφάρμοσαν άψογα το σχέδιο τους, φεύγοντας με ένα πολυτελές Μercedes convertible

 Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 66χρονο κάτοικο Λάρνακας, ότι μεταξύ των ωρών 8:30π.μ. και 11:00π.μ., σήμερα άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του, από την οποία έκλεψαν τα κλειδιά του οχήματός του.

Στη συνέχεια οι δράστες έκλεψαν από το γκαράζ της οικίας, το όχημα του, μάρκας MERCEDES, μοντέλο CLK-CLASS, τύπου convertible, άσπρου χρώματος, με αριθμούς εγγραφής ΜΕΝ804, αξίας €28,000 περίπου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ αν οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι για το περιστατικό, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό σταθμό, καθώς η διάρρηξη και κλοπή έγινε σε ώρες που δεν δικαιολογείται να έφυγαν χωρίς να τους δει κάποιος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top