Έξι νέα θύματα από κορωνοϊό στην Αίγυπτο ανεβάζουν σε 30 τους νεκρούς

Έξι νέα θύματα από κορωνοϊό στην Αίγυπτο ανεβάζουν σε 30 τους νεκρούς

Τριάντα είναι πλέον οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στην Αίγυπτο, καθώς μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν 6 θάνατοι, οι περισσότεροι σε μία μέρα στη Χώρα του Νείλου από τότε που ξέσπασε η πανδημία.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν 41 νέα κρούσματα, με το συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται στα 536.
 
Η Αίγυπτος διανύει απόψε την τρίτη νύκτα απαγόρευσης κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα, με την κυβέρνηση να έχει κλείσει σχολεία, πανεπιστήμια, εκκλησίες, τζαμιά, αθλητικά κέντρα, εστιατόρια και τα εμπορικά κέντρα τα πρωινά και τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.