Ζέτα Αιμιλιανίδου: Εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι αιτήσεις εργαζομένων για επιδόματα - VIDEO

Ζέτα Αιμιλιανίδου: Εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι αιτήσεις εργαζομένων για επιδόματα - VIDEO

Το Σάββατο (28/03), αναμένεται να εκδοθούνκαι να δημοσιευθούν στην Εφημερίδα του κράτους οι αιτήσεις για τα επιδόματα σε δικαιούχους που αναγκάστηκαν να αφήσουν την εργασία τους λόγω κορωνοϊού.

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Sigma ανέφερε πως οι αιτήσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν από τους εργοδότες και εργαζόμενους, ηλεκτρονικά.

Όπως ανέφερε η κ. Αιμιλιανίδου έχει εκδοθεί ανακοίνωση και ενημερώνει για την ηλεκτρονική αίτηση στην οποία ο δικαιούχος μπορεί να βάλει τον αριθμό λογαριασμού του, ώστε να καταστεί δυνατόν να καταβληθούν τα επιδόματα άμεσα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE