Ζέτα Αιμιλιανίδου: Εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι αιτήσεις εργαζομένων για επιδόματα - VIDEO

Ζέτα Αιμιλιανίδου: Εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι αιτήσεις εργαζομένων για επιδόματα - VIDEO

Το Σάββατο (28/03), αναμένεται να εκδοθούνκαι να δημοσιευθούν στην Εφημερίδα του κράτους οι αιτήσεις για τα επιδόματα σε δικαιούχους που αναγκάστηκαν να αφήσουν την εργασία τους λόγω κορωνοϊού.

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Sigma ανέφερε πως οι αιτήσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν από τους εργοδότες και εργαζόμενους, ηλεκτρονικά.

Όπως ανέφερε η κ. Αιμιλιανίδου έχει εκδοθεί ανακοίνωση και ενημερώνει για την ηλεκτρονική αίτηση στην οποία ο δικαιούχος μπορεί να βάλει τον αριθμό λογαριασμού του, ώστε να καταστεί δυνατόν να καταβληθούν τα επιδόματα άμεσα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE