Ντιμπάλα για τον κορωνοϊό: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω…»

Ντιμπάλα για τον κορωνοϊό: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω…»

Ο άσος της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε.

Αν και αρχικά το είχε διαψεύσει, ο Αργεντινός επιθετικός διαγνώστηκε με κορωνοϊό και με δηλώσεις του στο κανάλι της Γιούβε στο YouTube έδωσε μια εικόνα για την κατάσταση της υγείας του.

«Είχα σοβαρά συμπτώματα, όμως σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα. Τώρα μπορώ να κινηθώ καλύτερα, περπατάω και προσπαθώ να προπονηθώ. Με δυσκολία ανέπνεα, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα ύστερα από πέντε λεπτά».

Πηγή: sdna.gr

The post Ντιμπάλα για τον κορωνοϊό: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.