Φανιέρος: «Ας βγουν έξω από το στοίχημα να ησυχάσουμε»

Φανιέρος: «Ας βγουν έξω από το στοίχημα να ησυχάσουμε»

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, έκανε δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο και μίλησε για την αποψινή συνέλευση, για το κεφάλαιο προπονητής και για την επόμενη μέρα στον Ερμή.

Ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» σχολίασε αρχικά την σημερινή άτυπη συνέλευση της ΚΟΠ:

«Η αλλαγή θα έχει να κάνει με την αύξηση των ομάδων από 12 σε 14. Όταν κάτι δεν πάει καλά και υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, πρέπει κάτι να γίνει. Όταν είναι περισσότερες οι ομάδες θα αγωνίζονται περισσότεροι Κύπριοι. Είναι μια αλλαγή με ρίσκο».

Ακολούθως ο Λούκας Φανιέρος είπε:

«Λέγονται κουβέντες του καφενέ. Γιατί δεν βγάζουν τα παιχνίδια από τα στοιχήματα να επανέλθει η γαλήνη; Κάποιοι άλλοι καρχαρίες έχουν συμφέροντα. Ας βγουν έξω από το στοίχημα, να μην στήνονται παιχνίδια να ησυχάσουμε όλοι. Δεν γίνεται;».

Για την επόμενη μέρα στον Ερμή:

«Ούτε Γιάννη Οκκά ούτε Απόστολο Μακρίδη. Θα τελειώσει η χρονιά και θα δούμε. Τώρα προπονητής είναι ο Οκκάς».

Ο κύριος Φανιέρος πρόσθεσε: «Υπάρχει ανταγωνισμός γιατί οι μεγάλες ομάδες έχουν προβλήματα, έριξαν τον προϋπολογισμό και μειώθηκε η διαφορά από τις μικρές ομάδες. Είδα αρκετούς Κύπριους παίκτες, να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα πάρουμε και εμείς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE