Ομόνοια: Συνταξιούχοι και παιδιά συνοδευόμενα από την μητέρα τους

Ομόνοια: Συνταξιούχοι και παιδιά συνοδευόμενα από την μητέρα τους

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί ο αγώνας της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αντίπαλο την Ανόρθωση, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Δικαίωμα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα έχουν μόνο συνταξιούχοι, άνω των 65 ετών, όπως και παιδιά μέχρι 12 χρόνων, τα οποία θα πρέπει να συνοδεύονται από την μητέρα τους.

Όλοι οι προαναφερθέντες για να μπορέσουν να εισέλθουν στο στάδιο θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ. Επιπλέον, στην είσοδο του σταδίου, θα πρέπει να επιδεικνύουν την πολιτική τους ταυτότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα, μέσω του Live Streaming που προσφέρει το Σωματείο μας.

Από ιστοσελίδα Ομόνοιας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2025: LIVE όσα συμβαίνουν στον μεγάλο τελικό

Ξεκίνησε στις 22:00 ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2025. Η Κλαυδία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Αστερομάτα», ενώ εμφανίζεται στη 17η θέση ανάμεσα στις 26 χώρες που συμμετέχουν. Μεγάλα φαβορί, σύμφωνα με τα στοιχήματα, είναι η Σουηδία, η Αυστρία και η Γαλλία. Δείτε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο μεγάλο τελικό

BEST OF TOTHEMAONLINE