ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 40 ημερών βρέφος στο Μακάρειο - Πιθανό κρούσμα κορωνοϊου, αναμένονται τα αποτελέσματα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 40 ημερών βρέφος στο Μακάρειο - Πιθανό κρούσμα κορωνοϊου, αναμένονται τα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσηλευτηρίου, απο την Πέμπτη (26/3) βρέφος 40 ημερων νοσηλεύεται με αναπνευστική δυσχέρεια.

Λόγω της πανδημίας, το βρέφος υποβλήθηκε σε εξέταση κορωνοϊου και αναμένονται τα αποτελέσματα μέσα στην μέρα.

Οπως ανέφερε o Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσηλευτηρίου, Αβραάμ Ηλίας, το βρέφος νοσηλεύεται στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του Μακάρειου Νοσοκομείου .

Οπως ανέφερε υπάρχει ιστορικό εμπύρετης λοίμωξης στην οικογένεια του βρέφους

 

Απο την άλλη ο κ. Αβραάμ Ηλίας, ανέφερε ότι το τρίμηνο βρέφος που διαγνώστηκε με κορωνοϊό, θα λάβει εξιτήριο εντός της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE