ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται 50 αναπνευστήρες από το Ισραήλ - Στέλνουμε χλωροκίνη εμείς

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται 50 αναπνευστήρες από το Ισραήλ - Στέλνουμε χλωροκίνη εμείς

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ισραήλ κ. Ρόιβεν Ρίβλιν, με τον οποίο συζήτησε τις εξελίξεις αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στις δύο χώρες, σε σχέση με τα θέματα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Κατά τη συνομιλία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα του Προέδρου Ρίβλιν για αποστολή από την Κύπρο ποσότητας χλωροκίνης στο Ισραήλ, κάτι για το οποίο ο Πρόεδρος του Ισραήλ εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση και ευχαριστίες.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ισραήλ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα για αποστολή από το Ισραήλ στην Κύπρο αριθμού αναπνευστήρων και αναμένεται ότι σύντομα θα καταστεί δυνατόν να αποσταλούν συνολικά 50  αναπνευστήρες, γεγονός για το οποίο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE