Αναστασιάδης: Δεν διορίζει ποινικούς ανακριτές - Η Επιστολή προς Γενικό Εισαγγελέα για υπόθεση Ερωτοκρίτου (PDF)

Αναστασιάδης: Δεν διορίζει ποινικούς ανακριτές - Η Επιστολή προς Γενικό Εισαγγελέα για υπόθεση Ερωτοκρίτου (PDF)

Επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στην οποία αναφέρει ότι δεν θα προχωρήσει στη διερεύνηση για διορισμό ποινικού ανακριτή, αναμένοντας τον ίδιο τον Κώστα Κληρίδη να αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλία για το θέμα που προέκυψε μετά το πόρισμα του Παναγιώτη Καλλή για τις κατηγορίες κατά του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

"Και επειδή δεν ήταν και δεν είναι η πρόθεσή μου η αντιπαράθεση δεν θα προχωρήσω κατά τη σημερινή συνεδρία του ΥΣ στη διερεύνηση για διορισμό ποινικού ανακριτή, αναμένοντας ότι με την ευαισθησία που σας διακρίνει θα αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία ώστε να μην αφεθούν να αιωρούνται ανάλογα βαρύτατες κατηγορίες εναντίον θεσμικών οργάνων ή άλλων προσωπικοτήτων όπως εξάλλου επιβάλλει το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας" αναφέρει ο Πρόεδρος

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE