Η ανάγκη για νίκη στο ΑΠΟΕΛ

Η ανάγκη για νίκη στο ΑΠΟΕΛ

Ο Χριστοφίδης θα είναι αυτός που θα πάρει την θέση του Μάριο Σερτζιο στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με τον Ερμή ο οποίος είναι πολύ σημαντικός για τους γαλαζοκιτρινους.

Η νίκη επι της Ομόνοιας εχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ αλλα όλες αυτές της μέρες ο Θορτσεν Φινκ έχει επδειδωθεί σε μια προσπάθεια προσγείωσης για τον αγωνα πρωταθλήματος που έρχεται.

 Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ το χάρηκαν το πανηγύρισαν το θετικό αποτέλεσμα με την Ομόνοια αλλα τώρα ο αγώνας με τον Ερμή είναι κομβικός για την ομάδα γιατί διεκδικεί το πρωτάθλημα και περιθώρια για στραβοπάτημα δεν υπάρχει. Άλλωστε ολοι περιμένουν πως ο αγώνας του Απόλλωνα θΑ φέρει απώλειες στους γαλάζιους και το ΑΠΟΕΛ θα είναι αυτό που θα βρεθεί στην κορυφή μετά τους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE