Ιδιαίτερα καθοριστικό το παιχνίδι για την πορεία της

Ιδιαίτερα καθοριστικό το παιχνίδι για την πορεία της

Με πολλά προβλήματα πάει η Ανόρθωση στον αγώνα με την ΑΕΚ το Σάββατο στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Δημητρίου και Κάλβο εκτός λόγο καρτών και Γκαρσία αλλα και Ιακοβένκο εκτός λόγο τραυματισμών.

Τα δυο πρώτα προβλήματα κάνουν ασφαλώς τον Παους να έχει στο μυαλό του τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στην ομάδα της Μεγάλης Κυρίας . Ο Αντιτς είναι ο παίκτης ο οποίος λογικά θα πάρει την θέση τον δεξιού μπάκ ενώ την θέση του Κάλβο που ήταν από τους κορυφαίους στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό θα πάρει ο Μακρης στα φτερά.

Ασφαλώς όμως ο αγώνας με την ΑΕΚ αλλα και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καθοριστικό για την πορεία της Ανόρθωσης στον φετινό μαραθώνιο.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.