Ο Κάανεν και η έξοδος στο ΓΣΠ

Ο Κάανεν και η έξοδος στο ΓΣΠ

Ο Απόλλωνας είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα με την Ομόνοια , ένα παιχνίδι το οποίο οι γαλάζιοι και θέλουν αλλα και μπορούν να κερδίσουν για να παραμείνουν στην κορυφή.

Οι γαλάζιοι είναι γεγονός και το ξέρουν και αυτοί ιδιαίτερα καλά πως ο αγώνας στην Λευκωσία είναι απόλυτα σημαντικός καθοριστικός και ότι άλλο επίθετο μπορεί κάποιος να βάλει δίπλα από τον αγώνα έτσι ώστε να πάρει τον χαρακτήρα του σημαντικού.

Ο Τον Καανεν είδε τους Ρομπέρ , Στυλιανού, Γκιέ και Τουράμ να προπονούνται κανονικά κάτι που ασφαλώς τον γέμισε με χαρά , παρά το γεγονός πως ο Ρομπερ με τρεις ουσιαστικά προπονήσεις δύσκολα μπορεί να τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα να και δεν αποκλείεται ο Ολλανδός να ρισκάρει γιατί ποντάρει στην εμπειρία του.

Από την άλλη οι Γκουγιόν και Κολοκούδιας μάλλον μένουν εκτός κάτι που αναγκάζει τον κ Καανεν να πάει στο ΓΣΠ με κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ουόν και Αγγελή.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE