ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 281 τα θύματα του Covid-19 στο Ην. Βασίλειο

ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 281 τα θύματα του Covid-19 στο Ην. Βασίλειο

Συνολικά 281 ασθενείς που είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο είχαν καταλήξει έως τις 9 το πρωί της Κυριακής (22/3), σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έως την ίδια ώρα ανερχόταν σε 5.683.

Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε 24 ώρες έχασαν τη ζωή τους 48 άνθρωποι και επιβεβαιώθηκαν ακόμα 665 περιστατικά.

Συνολικά σε διαγνωστικές εξετάσεις έχουν υποβληθεί 78.340 πολίτες.

Ο αριθμός των θανάτων στην Ουαλία αυξήθηκε το τελευταίο 24ωρο κατά επτά, στη Σκωτία κατά τρεις, στη Βόρεια Ιρλανδία κατά έναν και στην Αγγλία κατά 37.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE