ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ευχάριστα νέα για τον ασθενή που μεταφέρθηκε στην εντατική- Αναμένεται να δοθούν νέα εξιτήρια

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ευχάριστα νέα για τον ασθενή που μεταφέρθηκε στην εντατική- Αναμένεται να δοθούν νέα εξιτήρια

Ενας ασθενής από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε την Κυριακή 22/3 στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι μια νέα εισαγωγή, επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού, έγινε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.
 
Ο ασθενής νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Συνολικά νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο 13 άτομα με την κλινική κατάσταση της υγείας τους να θεωρείται καλή.
 
Εν τω μεταξύ δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας ενός ασθενούς που μεταφέρθηκε το Σάββατο 21/3 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου για πιο στενή παρακολούθηση. Η κατάσταση του συγκεκριμένου ασθενούς παρουσίασε βελτίωση.  
 
Εν τω  μεταξύ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες ή και ώρες να δοθούν και άλλα εξιτήρια αφού αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα οποία έχουν υποβληθεί ορισμένοι ασθενείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE