Απεβίωσε η Αγγελική Πάλμα, σύζυγος του υφυπουργού παρά τω Προέδρω – Ειλικρινή συλλυπητήρια Νίκου Αναστασιάδη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απεβίωσε η Αγγελική Πάλμα, σύζυγος του υφυπουργού παρά τω Προέδρω – Ειλικρινή συλλυπητήρια Νίκου Αναστασιάδη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πένθος στο προεδρικό… Η Αγγελική Πάλμα σύζυγος του υφυπουργού παρά τω Προέδρω, Βασίλη, απεβίωσε, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη να εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς το συνεργάτη του.

Σε γραπτή του τοποθέτηση, σημειώνει: «Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον πρόωρο χαμό της συζύγου του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, στενού συνεργάτη και φίλου, κ. Βασίλη Πάλμα, στον οποίον απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια εκ μέρους του ιδίου και της οικογένειας μου.

Θερμά συλλυπητήρια απευθύνω στο παιδί και στους γονείς της Αγγελικής Πάλμα.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου στεκόμαστε στο πλευρό του φίλου Βασίλη».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE