ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γ. Εισαγγελέας: Διόρισε ποινικό ανακριτή για τον θάνατο Ιρανού μετά από επεισόδιο με Αστυνομικούς

Γ. Εισαγγελέας: Διόρισε ποινικό ανακριτή για τον θάνατο Ιρανού  μετά από επεισόδιο με Αστυνομικούς

Σε διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για διερεύνηση των συνθηκών κατά τις οποίες τραυματίστηκε θανάσιμα Ιρανός υπήκοος κατά τη διάρκεια επεισοδίου με μέλη της Αστυνομίας, προέβη ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΥΠΕ, ο ανακριτής έλαβε εντολή όπως ολοκληρώσει τη διερεύνηση της υπόθεσης είναι εντός δύο μηνών.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης (19/03), ο 39χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε τον άτυχο Διάκου, ο οποίος φέρεται να κινείτο πεζός στο δρόμο σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου του 39χρονου.

Ο Διάκου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top