ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΚΟΥΣΙΟΣ: ‘Η κατάσταση αξιολογείται καθημερινά μαζί με την επιστημονική μονάδα’ - Δεν χρειάζεται πανικός

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΚΟΥΣΙΟΣ: ‘Η κατάσταση αξιολογείται καθημερινά μαζί με την επιστημονική μονάδα’ - Δεν χρειάζεται πανικός

Σε δηλώσεις προέβη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος σε ΡΙΚ και Σίγμα, μιλώντας για τους παροντικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης σε σχέση με τον κορωνοϊο, αλλά και για τις φήμες που επικράτησαν την Πέμπτη (19/03), μετά και από σχετικά δημοσιεύματα.

Όπως σημείωσε, η κυβέρνηση έκανε σχεδιασμούς για όλα τα ενδεχόμενα, μέχρι και για το χειρότερο, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να μην ανησυχεί.

Παράλληλα, θεωρεί άσκοπο τον πανικό, όπως έγινε και χθες Πέμπτη (19/03), καθως με κανένα τρόπο δεν μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι θα κλείσουν υπεραγορές και θα αφεθεί ο κόσμος να πεινάει στο σπίτι του.

Εντούτοις, τονίστηκε ότι εάν υπάρξει ανάγκη, μπορεί να επιβληθούν πιο δραστικά μέτρα, αν και στο παροντικό σημείο δεν δικαιολογείται μια λήψη τέτοιων αποφάσεων.

Τέλος, πρόσθεσε ότι η κατάσταση αξιολογείται καθημερινά πάντα σε διαβουλεύσεις με την επιστημονική μονάδα. Εάν κρίνει η εν λόγω μονάδα ότι πρέπει να ληφθούν εκ νέου μέτρα και συμβουλεύσει το Υπουργικό Συμβούλιο, τότε θα υπάρξει άμεσα ενημέρωση προς τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.