Στις 11 Οκτωβρίου ο πρώτος γύρος των «προεδρικών εκλογών» στα κατεχόμενα

Στις 11 Οκτωβρίου ο πρώτος γύρος των «προεδρικών εκλογών» στα κατεχόμενα

Με 41 ψήφους υπέρ και δύο κατά, εκείνες των «βουλευτών» του κόμματος Αναγέννησης (των εποίκων) η «βουλή» ενέκρινε σήμερα την αναβολή των «προεδρικών εκλογών» για τις 11 Οκτωβρίου.

Η απόφαση είχε ληφθεί προχθές σε σύσκεψη στο «προεδρικό» υπό τον Μουσταφά Ακιντζί. Η «επιτροπή νομικών και πολιτικών υποθέσεων και διεθνών σχέσεων» συζήτησε σήμερα το θέμα και πρότεινε την συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου.
 
Μέχρι τις 11 Οκτωβρίου θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του ο νυν Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.'

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ - Ντ. Τραμπ: Για εμάς η δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων έχει ήδη ξεκινήσει – Όλα τα βλέμματα στο Σαρμ Ελ Σέιχ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ - Ντ. Τραμπ: Για εμάς η δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων έχει ήδη ξεκινήσει – Όλα τα βλέμματα στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς, υπό την προεδρία των Τραμπ και Σίσι και παρουσία του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE