Δεν θα συνέλθουν την Παρασκευή Ολομέλεια και Επιτροπές της Βουλής

Δεν θα συνέλθουν την Παρασκευή Ολομέλεια και Επιτροπές της Βουλής

Ανακοινώθηκε ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή (20/03), συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού και η συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, που θα ακολουθούσε, δεν θα πραγματοποιηθούν.

Οι συνεδρίες επρόκειτο να διεξαχθούν για να ψηφιστούν σε νόμους ο συμπληρωματικός Προϋπολογισμός και τα τέσσερα νομοσχέδια για αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη από τη Βουλή, θα καθοριστούν αργότερα νέες ημερομηνίες για τις πιο πάνω συνεδριάσεις.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE