ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συναγερμός στην Πάφο για γυναίκα που αφίχθη στο αεροδρόμιο με ύποπτα συμπτώματα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συναγερμός στην Πάφο για γυναίκα που αφίχθη στο αεροδρόμιο με ύποπτα συμπτώματα

Σε εμπύρετη κατάσταση αφίχθη την Πέμπτη 19/3 στο αεροδρόμιο Πάφου επιβάτης από την Μάλτα, παρουσιάζοντας ύποπτα συμπτώματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το αεροδρόμιο στο αεροσκάφος που αφίχθη  στις 11:05 επέβαιναν τρεις επιβάτες εκ των οποίων οι δύο έχουν παρουσιάσει τα πιστοποιητικά υγείας και έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για να τεθούν σε καραντίνα ενώ ο τρίτος επιβάτης πρόκειται που πρόκειται για γυναίκα παρουσίασε συμπτώματα και την υπόθεση εξετάζουν οι ιατρικές υπηρεσίες.

Σημειώνεται πως  οκτώ αφίξεις και οκτώ αναχωρήσεις αναμένονται την Πέμπτη 19/3 στο Αεροδρόμιο Πάφου.

Η πτήση δε που ήταν να αναχωρήσει για Μάλτα από τον αερολιμένα Πάφου δεν έχει ακόμη αναχωρήσει.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE