Στην αναστολή τέλεσης πολιτικών γάμων μέχρι τις 30 Απριλίου προχωρεί η Ένωση Δήμων Κύπρου

Στην αναστολή τέλεσης πολιτικών γάμων μέχρι τις 30 Απριλίου προχωρεί η Ένωση Δήμων Κύπρου

Στην αναστολή τέλεσης πολιτικών γάμων μέχρι τις 30 Απριλίου του 2020 προχωρεί η Ένωση Δήμων Κύπρου, λόγω των έκτακτων μέτρων, που έχουν εξαγγελθεί από την Κυβέρνηση, με σκοπό την παρεμπόδιση της εξάπλωσης της ασθένειας του κορωνοϊού COVID-19.

Σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι το θέμα αυτό θα επαναξιολογηθεί πριν τα τέλη Απριλίου, με βάση τα διατάγματα, που θα βρίσκονται σε ισχύ κατά την εν λόγω περίοδο.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE