Έχει άσχημη εμπειρία (Κάανεν)

Έχει άσχημη εμπειρία (Κάανεν)

Ο Τον Κάανεν είναι γνώστης της κυπριακής πραγματικότητας και στις ομάδες που κοούτσαρε στο νησί μας, ΑΕΚ, Ένωση και Άρη, αντιμετώπισε συνολικά εννέα φορές το «τριφύλλι».

Ο Ολλανδός μετρά επτά ήττες και δύο ισοπαλίες στους αγώνες που έδωσε με αντίπαλο την Ομόνοια.

Πλέον, είναι προπονητής στον Απόλλωνα και ετοιμάζεται για το δέκατο ραντεβού απέναντι στους «πράσινους», ελπίζοντας πως αυτή την φορά η ομάδα του θα βγει νικήτρια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.