Η ασιστ του Ετό, κάτω από τα πόδια του Μεξές (video)

Η ασιστ του Ετό, κάτω από τα πόδια του Μεξές (video)

Έδειξε τη μεγάλη του κλάση για άλλη μια φορά ο Σάμουελ Ετό στον κυριακάτικο αγώνα της Σαμπντόρια με τη Μίλαν στο «Μεάτσα».

Ο Καμερουνέζος διεθνής επιθετικός των «μπλουτσερκιάτι» ήταν ο δημιουργός του γκολ της ομάδας του με απολαυστική ασίστ  με … θύμα της έμπνευσης του  τον Φιλίπ Μεξές. Με τον πρώην άσο των Μπαρτσελόνα , Τσέλσι και Έβερτον (μεταξύ άλλων)να επιχειρεί με επιτυχία την πάσα κάτω από τα πόδια του διεθνή Γάλλου αμυντικού των «ροσονέρι» για  να προσφέρει στο 58ο λεπτό τη δυνατότητα στον Ρομπέρτο Σοριανό να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Τελικά η Μίλαν κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74’ με τον Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ αλλά αναμφίβολα η πάσα του Ετό ήταν η μεγάλη στιγμή του αγώνα.

Δείτε το βίντεο


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.