Τραγωδία στο Κλίβελαντ: Τρίχρονος σκότωσε με όπλο τον ενός έτους αδερφό του

Τραγωδία στο Κλίβελαντ: Τρίχρονος σκότωσε με όπλο τον ενός έτους αδερφό του

Τον πυροβόλησε στο κεφάλι με πιστόλι που βρήκε στο σπίτι της οικογένειας

Ένα αγοράκι τριών ετών σκότωσε με όπλο τον αδερφό του, μόλις ενός έτους, πυροβολώντας το στο πρόσωπο με ένα πιστόλι που βρέθηκε αφύλαχτο στο σπίτι της οικογένειας.

Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

«Είναι μια μαύρη μέρα για το Κλίβελαντ», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, Κάλβιν Γουίλιαμ.

«Πρέπει να βάλουμε τέλος στη γοητεία που ασκούν τα όπλα, όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε όλη τη χώρα. Για άλλη μια φορά έχουμε ένα αθώο θύμα στην πόλη μας», πρόσθεσε ακόμη.

Ακόμη σημείωσε ότι αυτός που έφερε το όπλο στο σπίτι και το άφησε αφύλακτο θα πρέπει να λογοδοτήσει στις αρχές.

Όπως είπε, την ώρα της τραγωδίας μέσα στο σπίτι υπήρχε τουλάχιστον ένας ενήλικας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάμερες στα σχολεία θέτει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), υπενθυμίζοντας με νέα εγκύκλιο τις δεσμευτικές οδηγίες που οφείλουν να τηρούν οι σχολικές μονάδες σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και χρήση κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.