ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΛΛΑΔΑ: Κλείνουν όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια της χώρας για 14 μέρες λόγω κορωνοϊού

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΛΛΑΔΑ:  Κλείνουν όλα τα σχολεία και τα πανεπιστήμια της χώρας για 14 μέρες λόγω κορωνοϊού

Στο κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Ελλάδα (σχολεία, Πανεπιστήμια, ΙΕΚ κλπ) για τις προσεχείς 14 ημέρες για προληπτικούς λόγους εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Έλληνας υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Στα 89 ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στη γειτονική χώρα, καθώς το πρωί της Τρίτης 10/3 το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πέντε νέα περιστατικά.

Σε έκτακτη τηλεδιάσκεψη για τον κορωνοϊό στην οποία έχει καλέσει τους ηγέτες της ΕΕ  ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, θα μετάσχει στις 6 το απόγευμα ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη σκιά της καραντίνας στην οποία τέθηκε ολόκληρη η ιταλική

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE