ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετική εξέλιξη- Αρνητικά και τα 152 δείγματα που λήφθηκαν από τις επαφές του 64χρονου

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετική εξέλιξη- Αρνητικά και τα 152 δείγματα που λήφθηκαν από τις επαφές του 64χρονου

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώθηκαν, σε πρώτο τουλάχιστον στάδιο, οι εξετάσεις που έγιναν σε επαφές του 64χρονου λειτουργού υγείας.

Σύμφωνα λοιπόν με το Υπουργείο Υγείας και τα 152 δείγματα ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

"Όλα τα δείγματα (152) που λήφθηκαν χθες (Δευτέρα 9/3) από επαφές του κρούσματος από το νοσοκομείο (ασθενείς, ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό και στενός οικογενειακός κύκλος) είναι αρνητικά", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας που εκδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης 10/3.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE