ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: «Το λυπηρό με τον 64χρονο…»- Εργάζεται σε δημόσιο νοσηλευτήριο της Λευκωσίας

ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  «Το λυπηρό με τον 64χρονο…»- Εργάζεται σε δημόσιο νοσηλευτήριο της Λευκωσίας

Δύο Κύπριοι άνδρες, ένας 25χρονος και ένας 64χρονος επαγγελματίας υγείας, ο οποίος εργάζεται σε δημόσιο νοσηλευτήριο στη Λευκωσία, είναι τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο.


Σε δηλώσεις του το απόγευμα της Δευτέρας 9/3, ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, είπε ότι το πρώτο περιστατικό αφορά 25χρονο «ο οποίος ήρθε από το Μιλάνο στις 26/2 . Είχε εξεταστεί από το ιατρείο στο αεροδρόμιο και του είχε ζητηθεί να αυτοπεριοριστεί. Είναι ακόμα σε αυτοπεριορισμό αλλά στις εξετάσεις που του έγιναν ξανά για δεύτερη φορά επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετικό». Είπε ότι  τα συμπτώματα τα παρουσίασε στις 5/3.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.