ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Σε Λευκωσία και Λεμεσό τα δύο κρούσματα- Τα νεότερα με στρατιώτες, μαθητές και κρατούμενο -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ:  Σε Λευκωσία και Λεμεσό τα δύο κρούσματα- Τα νεότερα με στρατιώτες, μαθητές και κρατούμενο -VIDEO

Δεν υπάρχει λόγος για ιχνηλάτηση των συνεπιβατών του 25χρονου σύμφωνα με τον αρμόδιο Υπουργό καθώς τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα ενώ «αγώνας δρόμου» θα γίνει για την ιχνηλάτηση των επαφών του 64χρονου.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνου Ιωάννου και ο 25χρονος αλλά και ο 64χρονος είναι σε καλή κλινική κατάσταση και παρουσιάζουν «ήπια συμπτώματα». Ο 25χρονος είναι από τη Λεμεσό και ο 64χρονος από τη Λευκωσία, όπως ενημέρωσε ο Υπουργός.

Αναφορικά με τα άλλα ύποπτα περιστατικά, δηλαδή τους στρατιώτες, τον κρατούμενο αλλά και τους μαθητές, ο Υπουργός Υγείας απάντησε πως μετά τα σχετικά τεστ που τους έγιναν τα αποτελέσματα  ήταν αρνητικά.

Δεν συντρέχει λόγος για πανικό πρόσθεσε ο Κωννσταντίνος Ιωάννου και κάλεσε τους πολίτες ακολουθούν τις οδηγίες του Υπουργείου ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Δεν απέκλεισε μάλιστα να μπει σε καραντίνα κλινική στην οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή με κόσμο ο 64χρονος επαγγελματίας υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE