Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Πρίγκηπα της Ουαλίας Κάρολο στις 19 Μαρτίου

Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Πρίγκηπα της Ουαλίας Κάρολο στις 19 Μαρτίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο στις 19 Μαρτίου στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο μεταξύ 18 και 21 Μαρτίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της προεδρίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα υποδεχθεί επίσημα τον Πρίγκιπα Κάρολο, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 19 Μαρτίου, και στη συνέχεια θα έχουν κατ΄ιδίαν συνάντηση.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο, ο Πρίγκιπας Κάρολος θα έχει συναντήσεις με ανώτατους εκπροσώπους των πολιτειακών και θρησκευτικών αρχών, θα μεταβεί στη γραμμή αντιπαράταξης, στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ, ενώ θα επισκεφθεί διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Τον Πρίγκιπα Κάρολο θα συνοδεύει η σύζυγος του, Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».