ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκλεισε προσωρινά για απολύμανση ο αστυνομικός σταθμός Ομορφίτας -20χρονος στο Γ.Ν. Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκλεισε προσωρινά για απολύμανση ο αστυνομικός σταθμός Ομορφίτας -20χρονος στο Γ.Ν. Λεμεσού

Ύποπτη περίπτωση για κορωνοϊό στον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας, με αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις όπου λειτουργεί να αποκλειστούν για μερικές ώρες.

Του Φάνη Μακρίδη

Το βράδυ του Σαββάτου (07/03) 20χρονος κρατούμενος παρουσίασε συμπτώματα ασθενείας, με τα μέλη της δύναμης που υπηρετούν στον εν λόγω αστυνομικό να ειδοποιούν τους αρμόδιους και να ενεργοποιείται το πρωτόκολλο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, παραπέμφθηκε στο δημόσιο νοσηλευτήριο της Λεμεσού. Τοποθετήθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων σε δείγμα που λήφθηκε από τον 20χρονο.

Ο αστυνομικός σταθμός έκλεισε από το βράδυ (07/03) για σκοπούς απολύμανσης, ενώ τα μέλη της δύναμης που υπηρετούν εκεί μεταφέρθηκαν προσωρινά στον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβηττού, απ΄ όπου εκτελούσαν τα καθήκοντά τους.

Όπως ενημερωθήκαμε, από το πρωί της Κυριακής (08/03) τα μέλη του αστυνομικού σταθμού επανεγκαταστάθηκαν στην Ομορφίτα.

Ήδη όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον 20χρονο (μέλη της Αστυνομίας, δικηγόροι και δικαστικοί λειτουργοί) έχουν ειδοποιηθεί σχετικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.