Προσωρινά εκτός MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης για προληπτικούς λόγους

Προσωρινά εκτός MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης για προληπτικούς λόγους

DATA[

Εκτός MasterChef θα μείνει για λίγο καιρό ο Πάνος Ιωαννίδης.

Οπως αναφέρουν ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο διακεκριμένος σεφ ένιωσε αδιαθεσία κατα την διάρκεια γυρίσματος. Ετσι οι άνθρωποι της παραγωγής του συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι του.

Μην ξεχνάμε πως κάθε παραγωγή έτσι και η αυτή του MasterChef παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα τον τελευταίο καιρό λόγω του Κορωνοϊου .

Για προληπτικούς λόγους κρίθηκε αναγκαίο να ζητήσουν από τον Πάνο Ιωαννίδη να λείψει μερικές ημέρες μέχρις ότου γίνει καλά.

Απο την άλλη τα γυρίσματα ωστόσο, δεν σταματούν καθόλου, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά να βρίσκονται κανονικά στο πλατό του MasterChef.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE