ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ: 'Καμπάνα' σε 32χρονο από το Επ. Δικαστήριο Λευκωσίας

ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ: 'Καμπάνα' σε 32χρονο από το Επ. Δικαστήριο Λευκωσίας

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 250 ευρώ και ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα για περίοδο έξι μηνών, επέβαλε την Παρασκευή (06/03) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 32χρονο οπαδό.

Το εν λόγω πρόσωπο συνελήφθη την Πέμπτη (05/03) και τέθηκε υπό κράτηση για αδίκημα που αφορά των σχετικό νόμο για τη βία στα γήπεδα και συγκεκριμένα για ενέργειές του στο ντέρμπι μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (02/03).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE