ΠΑΦΟΣ: Του ανατίναξαν το όχημα αλλά δηλώνει πως δεν έχει διαφορές με κανένα- Πού οφειλόταν η έκρηξη

ΠΑΦΟΣ: Του ανατίναξαν το όχημα αλλά δηλώνει πως δεν έχει διαφορές με κανένα- Πού οφειλόταν η έκρηξη

Σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μεταλλικό αντικείμενο, δηλαδή υδροσωλήνα, το οποίο περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος και είχε τοποθετηθεί πάνω σε μπουκάλα νερού, η οποία περιείχε ποσότητα εύφλεκτης ύλης, οφείλεται η έκρηξη σε όχημα στην Πάφο, σύμφωνα με τις εξετάσεις πυροτεχνουργού που μετέβη στη σκηνή. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη σκηνή παρελήφθησαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις και με το πέρας των εξετάσεων η σκηνή απελευθερώθηκε. 

Τα κίνητρα ωστόσο των δραστών είναι άγνωστα, αφού ο παραπονούμενος ιδιοκτήτης του οχήματος ανέφερε στην Αστυνομία πως δεν έχει διαφορές με κανέναν.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις 03:30 της Πέμπτης 5/3 σημειώθηκε έκρηξη σε όχημα το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό από το Ιράκ, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος διαμένει σε κατοικία στη Μεσόγη.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν ζημιές που δεν έχουν ακόμη υπολογιστεί στο πλαϊνό μέρος του οχήματος, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην κατοικία του παραπονούμενου.

Στη σκηνή μετέβη ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου και ο βοηθός υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου καθώς και μέλη του ΤΑΕ και πυροτεχνουργός.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό του δράστη. 

 

(φωτογραφία αρχείου)

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE