Master Chef: Ένταση μεταξύ των παικτών: «Τσίρκο εδώ μέσα» – VIDEO

Master Chef: Ένταση μεταξύ των παικτών: «Τσίρκο εδώ μέσα» – VIDEO

“Τσίρκο εδώ μέσα σήμερα και το λέω με τις δύο τις πλευρές στην κουζίνα… Υπήρχε και λίγο κανιβαλισμός” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα στην κάμερα προσθέτοντας πως “η μπλε ομάδα είναι συνήθως αυτή που κανιβαλίζει. Υπάρχουν παιδιά τα οποία το έχουν στο αίμα τους δυστυχώς”.

Όταν, δε, ένα κρεμμύδι κάηκε στην κουζίνα που είχε αναλάβει η Μαρλέν, ο Ηρακλής ξεσπάθωσε λέγοντας στην κάμερα: “Δηλαδή το κρεμμύδι να καεί; Μηδέν αισθητική; Εντάξει, είναι τα μάτια επαγωγικά αλλά να σου καεί το κρεμμύδι; Εκεί γύρισε το μάτι μου, δεν ήθελα! Ήθελα να της πω “φύγε, έλα, άστο, γαμ@@@” να το κάνω και αυτό εγώ. Δεν έχω πρόβλημα”.

“Αυτό που έχει με την μαμουνιά… Όχι ρε φίλε, δεν γίνεται! Κάνε το μπουρδ@@@ το ριζότο μπροστά, σωστά όπως γίνεται. Τελείωσε το, αυτό σου είπε ο αρχηγός να κάνεις και άμα δεν θες εκεί είναι η πόρτα… Φύγε από την ομαδική” συμπλήρωσε, επίσης, ο Ηρακλής προς την συμπαίκτρια του.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE