ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Σοβαρά στην εντατική ο 42χρονος, στο κελί τρεις μέρες οι «πρωταγωνιστές» που τον «έσπασαν» στο ξύλο

ΠΑΦΟΣ: Σοβαρά στην εντατική ο 42χρονος, στο κελί τρεις μέρες οι «πρωταγωνιστές» που τον «έσπασαν» στο ξύλο

Διατάγματα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τεσσάρων προσώπων, δύο αντρών και δύο γυναικών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με την υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 42χρονου αλλοδαπού.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν και οι τέσσερις είναι αυτά της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος, μεταφέρθηκε γύρω στις 4μ.μ. την Δευτέρα (2/3), με τραύμα στο κεφάλι, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Όπως διαπιστώθηκε φέρει βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κάταγμα κρανίου και υποσκληρίδειο αιμάτωμα. Κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται σοβαρή αλλά σταθερή.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη της Αστυνομίας, φαίνεται ότι λίγο πριν τις 4μ.μ. Δευτέρα (2/3), σε σημείο του δρόμου Αχέλειας – Τίμης, ο 42χρονος δέχθηκε επίθεση από τον 36χρονο και τον 23χρόνο, μετά από λογομαχία που είχε με δύο γυναίκες.( Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις τα τέσσερα πρόσωπα παρεξηγήθηκαν για το ότι ο 42χρονος φέρεται να παρενόχλησε μία από τις δύο αδελφές ενώ περπατούσε)

Εναντίον των τεσσάρων προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top