Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ αποφάσισε – Νέος προπονητής ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ αποφάσισε – Νέος προπονητής ο Ανδρέας Μιχαηλίδης

Την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ενόπλων Ποδοσφαίρου αναλαμβάνει ο Ανδρέας Μιχαηλίδης. Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ θα έχει την ευθύνη της Εθνικής Ενόπλων στις υποχρεώσεις της που θα έχει το 2020 και για τις οποίες, λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Η απόφαση λήφθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, κατόπιν συνεννόησης με τον κ. Μιχαηλίδη ενώ να σημειωθεί, πως η θέση του προπονητή της Εθνικής Ενόπλων είναι αμισθί.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE