Το απόγευμα της Κυριακής (01/03) η καρναβαλίστικη φιέστα του Δήμου Λάρνακας

Το απόγευμα της Κυριακής (01/03) η καρναβαλίστικη φιέστα του Δήμου Λάρνακας

Στις 16:00 το απόγευμα Κυριακής (01/03) θα πραγματοποιηθεί η καρναβαλίστικη φιέστα του Δήμου Λάρνακας.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα η φιέστα ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, ωστόσο ακυρώθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην πόλη και επαρχία Λάρνακας με ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση.

Ανέφερε ότι η καρναβαλίστικη φιέστα θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 το απόγευμα (Κυριακή 01/03), στην Λεωφόρο Αθηνών στην παραλία των Φοινικούδων και σ’ αυτήν θα λάβουν μέρος άρματα και ομάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE