Υπουργός Δικαιοσύνης: «Απαράδεκτη η επίθεση στον εθνοφρουρό»

Υπουργός Δικαιοσύνης: «Απαράδεκτη η επίθεση στον εθνοφρουρό»

Ρητές οδηγίες στον Αρχηγό Αστυνομίας για άμεση διερεύνηση του περιστατικού κατά εθνοφρουρού στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας έδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος λέει ότι είναι απαράδεκτη η επίθεση σε άτομα που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

 «Παρά την απουσία μου στο εξωτερικό παρακολουθώ στενά την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας και είμαι σε πλήρη συνεννόηση με τον Υπουργό Άμυνας» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Σαββίδης.

Λέει ακόμη ότι από την πρώτη στιγμή του συμβάντος, έδωσε ρητές οδηγίες στον Αρχηγό Αστυνομίας για άμεση διερεύνηση του περιστατικού επίθεσης κατά εθνοφρουρού. 
 
«Θεωρώ άνευ προηγουμένου απαράδεκτη την επίθεση από οποιονδήποτε σε άτομα που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Σε μια ευνοούμενοι κοινωνία, αυτοί που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη» καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE