Υπουργός Δικαιοσύνης: «Απαράδεκτη η επίθεση στον εθνοφρουρό»

Υπουργός Δικαιοσύνης: «Απαράδεκτη η επίθεση στον εθνοφρουρό»

Ρητές οδηγίες στον Αρχηγό Αστυνομίας για άμεση διερεύνηση του περιστατικού κατά εθνοφρουρού στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας έδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος λέει ότι είναι απαράδεκτη η επίθεση σε άτομα που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

 «Παρά την απουσία μου στο εξωτερικό παρακολουθώ στενά την κατάσταση που δημιουργήθηκε στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας και είμαι σε πλήρη συνεννόηση με τον Υπουργό Άμυνας» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Σαββίδης.

Λέει ακόμη ότι από την πρώτη στιγμή του συμβάντος, έδωσε ρητές οδηγίες στον Αρχηγό Αστυνομίας για άμεση διερεύνηση του περιστατικού επίθεσης κατά εθνοφρουρού. 
 
«Θεωρώ άνευ προηγουμένου απαράδεκτη την επίθεση από οποιονδήποτε σε άτομα που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Σε μια ευνοούμενοι κοινωνία, αυτοί που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες πρέπει να βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη» καταλήγει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.