ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Άμεση έρευνα της Αστυνομίας για εντοπισμό του ατόμου που σπρώχνει και χτυπά εθνοφρουρό -VIDEO

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛΗΔΡΑΣ: Άμεση έρευνα της Αστυνομίας για εντοπισμό του ατόμου που σπρώχνει και χτυπά εθνοφρουρό -VIDEO

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης έδωσε άμεσα οδηγίες στον Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων να εντοπιστεί και να συλληφθεί το άτομο, το οποίο φαίνεται σε βίντεο να σπρώχνει και να χτυπά εθνοφρουρό στο οδόφραγμα της Λήδρας το Σάββατο (29/02).

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της τονίζει, ότι τέτοιου είδους  συμπεριφορές, δεν θα γίνουν ανεκτές, ιδιαίτερα σε βάρος ατόμων που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Όλες οι συμπεριφορές και οι πράξεις που σχετίζονται με τα γεγονότα, θα διερευνηθούν με σκοπό να εντοπιστεί ο δράστης ή και άλλα πρόσωπα που φαίνονται να λαμβάνουν μέρος στο συγκεκριμένο επεισόδιο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΛHΔΡΑΣ: Ντροπιαστική εικόνα – Πολίτης κάνει επίθεση σε στρατιώτη – VIDEO

Τέτοια περιστατικά είναι ανεπίτρεπτα και η Αστυνομία θα επιδείξει μηδενική ανοχή.

Για το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει ενημερωθεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, καθώς επίσης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως.

Υπενθυμίζουμε ότι από το πρωί του Σαββάτου (29/02) υπάρχει ένταση  στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, καθώς ομάδες πολιτών θεωρούν ότι το κλείσιμο των οδοφραγμάτων έχει βαθύτερα πολιτικά κίνητρα.

 


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE