Ένταση στο Οδόφραγμα της οδού Λήδρας - Εισήλθαν στην Νεκρή Ζώνη - VIDEO

Ένταση στο Οδόφραγμα της οδού Λήδρας - Εισήλθαν στην Νεκρή Ζώνη - VIDEO

Ένταση αυτή την στιγμή στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας (29/02), καθώς ομάδες πολιτών θεωρούν ότι το κλείσιμο των οδοφραγμάτων έχει βαθύτερα πολιτικά κίνητρα.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσαν ότι των κλείσιμο μερικών από τα οδοφράγματα δεν έχει να κάνει με κανένα πολιτικό περιεχόμενο, αλλά έγινε λόγω της ανάγκης για καλύτερους ελέγχους ως προς το ζήτημα που ανέκυψε με την έξαρση του κορωνοϊού στην περιοχή.

Διάφορες ομάδες πολιτών είχαν ανακοινώσει εκδήλωση διαμαρτυρίας από την Παρασκευή (28/02) για το μεσημέρι του Σαββάτου (29/02).

Στο μεταξύ, παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, καθώς τα αυτοκίνητα που πηγαινοέρχονται είναι πολλά.

Δείτε εδώ το βίντεο και εδώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE