Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στην περιοχή Γκαρ ντε Λιόν του Παρισιού

Μεγάλη πυρκαγιά σε εξέλιξη στην περιοχή Γκαρ ντε Λιόν του Παρισιού

Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Γκαρ ντε Λιόν στο Παρίσι, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Στην περιοχή αυτή σημειώθηκαν νωρίτερα επεισόδια, στο περιθώριο της συναυλίας που πρόκειται να δώσει απόψε στο Μπερσί ο Κονγκολέζος καλλιτέχνης Φάλι Ιπούπα.

Οι αστυνομικές αρχές κάλεσαν τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και ανέφεραν ότι είναι σε εξέλιξη η εκκένωση του σταθμού, για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, ο Φάλι Ιπούπα είχε γίνει στόχος των αντιπάλων του καθεστώτος του Προέδρου της ΛΔ του Κονγκό, του Φέλιξ Τσισεκέντι.

Δεν έχει εμφανιστεί στη Γαλλία εδώ και πάνω από 10 χρόνια, εξαιτίας των απειλών που δέχεται.

Το 2017 αναγκάστηκε να ματαιώσει μια άλλη συναυλία του στο La Cigale. "Η αστυνομία επενέβη για να σταματήσει τη διαδήλωση", ανέφεραν οι αρχές, κάνοντας λόγο για φωτιές σε μηχανάκια και κάδους απορριμμάτων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE