Η σπαζοκεφαλιά του Φινκ

Η σπαζοκεφαλιά του Φινκ

Μόνο για σήμερα πήραν ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Τόρστεν Φινκ έκρινε πως αυτό είναι προτιμότερο για να μην χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.

Η ομάδα προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση και την επιβλητική νίκη που πέτυχε κόντρα στην Ομόνοια και προσδοκεί σε σταθεροποίηση της απόδοσης της σε ψηλά επίπεδα για να διεκδικήσει με τι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις τους ψηλούς στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν αύριο όπου θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ερμή. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σέρτζιο, Μοράις και Ντε Βινσέντι, ενώ τιμωρημένος αλλά και τραυματίας είναι και ο Καρλάο. Ο Τιάγκο Γκόμες συνεχίζει να ταλαιπωρείται με τραυματισμό και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Έχει δυνατό γρίφο να λύσει ο Τόρστεν Φινκ μιας και ήρθαν μαζεμένες οι απουσίες και καλείται να βρει τις λύσεις για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE