ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ- «Καταστροφή» γράφει η Yeni Duzen για την φωτιά στο Νοσοκομείο- Από έκρηξη η πυρκαγιά- Μεταφέρουν με ασθενοφόρα ασθενείς- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ- «Καταστροφή» γράφει η Yeni Duzen για την φωτιά στο Νοσοκομείο- Από έκρηξη η πυρκαγιά- Μεταφέρουν με ασθενοφόρα ασθενείς- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής 28/2 σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Yeni Duzen με τίτλο «Καταστροφή στο Νοσοκομείο της (κατεχόμενης) Λευκωσίας» που φιλοξενεί φωτογραφίες από τις προσπάθειες κατάσβεσης αλλά και της απομάκρυνσης ασθενών αναφέροντας πως η φωτιά ξέσπασε στον 2ο όροφο του νοσηλευτηρίου, από έκρηξη που σημειώθηκε σε φιάλη οξυγόνου.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ψευδουπουργού «Υγείας» Ali Pilli δεν υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες από την φωτιά ενώ γίνεται λόγος για μεταφορά ασθενών σε κοντινά νοσοκομεία με ασθενοφόρα, καθώς ο καπνός δημιουργεί προβλήματα στην περιοχή.

Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται οι στιγμές πανικού που επικρατούν στο σημείο αφού έβγαλαν ασθενείς άρον-άρον στο δρόμο, ενώ στο χώρο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης και μέλη του κατοχικού στρατού.

Η εκκένωση του Νοσοκομείου συνεχίζεται με την φωτιά να είναι υπο έλεγχο σημειώνεται

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE