ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξέσπασε φωτιά σε Νοσοκομείο – Εκκενώνονται δωμάτια- Έβγαλαν στο δρόμο ασθενείς- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξέσπασε φωτιά σε  Νοσοκομείο – Εκκενώνονται δωμάτια- Έβγαλαν στο δρόμο ασθενείς- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής 28/2 στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη ακόμα αιτία με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν μεγάλες δυνάμεις πυρόσβεσης που προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο ώστε να μην εξαπλωθεί και σε άλλα τμήματα του Νοσοκομείου.

Φωτογραφίες που δημοσιεύονται δείχνουν ασθενείς να μεταφέρονται εκτός του Νοσοκομείου ενώ όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ στο σημείο έχουν φτάσει ακόμα και δυνάμεις του κατοχικού στρατού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE