ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο επίδοξος ληστής- Έπαιξε ξύλο με τον ιδιοκτήτη σπιτιού που μπήκε να κλέψει- Γνωστός στην Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο επίδοξος ληστής- Έπαιξε ξύλο με τον ιδιοκτήτη σπιτιού που μπήκε να κλέψει- Γνωστός στην Αστυνομία

Υπό σύλληψη σε κατάσταση καταστολής, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 43χρονος Ιρανός, ο οποίος επιχείρησε να διαρρήξει οικία 22χρονου, στην περιοχή Ζακακίου. Έγινε αντιληπτός και τραυματίστηκε σοβαρά μετά από συμπλοκή με ιδιοκτήτη και γείτονα.

 
Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης ανέφερε πως το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26/2, όταν 22χρονος που επέστρεφε στην οικία του, αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο να βρίσκεται σε ένα από τα δωμάτια.
 
Ο άγνωστος άνδρας, επιτέθηκε και τραυμάτισε  με σπάτουλα τον 22χρονο  και στη συνέχεια τον κτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια. Τότε ο ιδιοκτήτης κάλεσε, μέσω τηλεφώνου, σε βοήθεια 24χρονο γείτονά του, ο οποίος αμέσως προσέτρεξε και ακολούθησε συμπλοκή.
 
Στην προσπάθεια του να πετάξει γλάστρα εναντίον των δυο, ο δράστης τραυματίστηκε στο κεφάλι  όταν γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος, ενώ  οι νεαροί τον ακινητοποίησαν μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας.
 
Ο 43χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, φέροντας μικρό υποσκληρίδιο αιμάτωμα.  Νοσηλεύεται υπό φρούρηση, σε καταστολή και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του, ενώ τις Πρώτες Βοήθειες επισκέφθηκε και ο 22χρονος που τραυματίστηκε ελαφρά .
 
Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν τα μέλη της Αστυνομίας που έφτασαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε στην κατοχή του ένα καλαμάκι το οποίο είχε υπολείμματα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη.
 
Από περαιτέρω έρευνα, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένας μπαλτάς, ενώ σε νάιλον σακούλι που κρατούσε εντοπίστηκαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, τα οποία ο 22χρονος αναγνώρισε ως δικά του και της μητέρας του. Επίσης εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ρολόι τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
 
Όπως είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, ο 43χρονος Ιρανός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοια αδικήματα και εναντίον του διερευνάται υπόθεση  ληστείας, νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής περιουσίας, κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α`, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας καθώς και μαχαιροφορία.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE